Myynnin ja markkinoinnin valmennuksesta boostia yrityksesi toimintaan! 

Myynnin ja markkinoinnin valmennuksessa keskitytään yrityksen myynnin ja markkinoinnin prosesseihin monipuolisesti ja yrittäjälähtöisesti. Yrittäjä pääsee valmennuksen aikana kartoittamaan omat asiakassegmentit, rakentamaan markkinointisuunnitelman, valitsemaan yritykselleen sopivat markkinointikanavat ja suunnittelemaan konkreettiset toimenpiteet myynnin tueksi.  Kesto 4 kk – 6 kk.

Valmennuksessa opit:  

  • Tunnistamaan ja rajaamaan omat asiakasryhmäsi 
  • Suunnittelemaan myynnin ja markkinoinnin toimenpiteitä  
  • Selvittämään yritykselle soveltuvat markkinointikanavat
  • Rakentamaan markkinointisuunnitelman 
  • Kehittämään omia digitaalisia taitoja 
  • Saat käyttöösi työkaluja joita voit hyödyntää yrityksen liiketoiminnassa 

Valmennukseen sisältyy kolme lähipäivää, joista 23.2.2022 ja 24.2.2022 toteutetaan Yritystehtaan palvelumuotoiluvalmentaja Katriina Lahtisen ja yritysvalmentaja Roope Pietilän johdolla. 

Valmennus päättyy prosessin pitchauspäivään valintasi mukaan 31.3.2022 tai 19.5.2022. Lisäksi valmennuksen tukena on verkkoaineistot Moodlessa yritystoiminnan tuotteiden ja palveluiden kehittämiseksi sekä henkilökohtaista ohjausta tarpeen tullen. Valmennuksen päätteeksi koostat osaamisesi näytöksi. 

Kysy lisää tai hakeudu 31.1.2022 mennessä ottamalla yhteyttä Timo Pihlajamäkeen sähköpostilla timo.pihlajamaki@gradia.fi 

Valmennuksen avulla suoritat näytössä Myynnin ja markkinoinnin tutkinnon osan (laajuus on 60 osp) Yrittäjyyden ammattitutkinnosta. Tutkinnon osan koulutusmaksu on 150 €. Halutessasi voit suorittaa myös muita tutkinnon osia. Tutkinnon myöntää Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia.