Palvelut

K-S Yritysideasta saat rohkeutta ja realismia yrityssuunnitelmiesi tueksi sekä  tietoa yritystoiminnan aloittamisesta.

Suunnitteletko yrityksen perustamista? Hyödynnä K-S Yritysidean maksuttomat alkavan yrittäjän neuvontapalvelut yritysideasi eteenpäin viemisessä.

Tältä sivulta löydät kuvaukset maksuttomista alkavan yrittäjän neuvontapalveluista. Voit ilmoittautua tilaisuuksiin Tapahtumat -sivulta. 

Ideapaja

Ideapaja on sinulle, joka kaipaat apua yritysideasi kehittelyyn tai olet haaveillut yrittäjänä toimimisesta. Voit osallistua ideapajaan pienen, suuren tai useamman liikeidean kanssa. Työpajassa pääset jalostamaan yritysideaasi eteenpäin yritysneuvojan johdolla. Saat työkaluja liikeidean tuotteistamiseen, kysynnän testaamiseen ja markkinapotentiaalin tutkimiseen. 

Ideapaja on pienryhmämuotoinen lähitapaamisena tai verkossa toteutettava työpaja, jossa kuulet muiden vastaavassa tilanteessa olevien kokemuksia ja oivalluksia yritysidean eteenpäin viemisestä. Yhden työpajan kesto on 1,5 tuntia.

LTS-valmennus

LTS-valmennus on sinulle, joka kaipaat tukea liiketoimintasuunnitelman ja laskelmien tekemiseen. Valmennuksessa saat syvyyttä oman suunnitelmasi jalostamiseen. Annamme sinulle perustyökalut, joiden avulla saat varmuutta oman liikeideasi kuvaamiseen kokonaiseksi liiketoimintasuunnitelmaksi. Valmennuksen aiheita ovat muun muassa tuotteiden ja palveluiden hinnoittelu, ansaintamallin rakentaminen ja myynnin organisointi. Saat käytännön vinkkejä toimivan liiketoimintasuunnitelma kirjoittamiseen ja yrityksen rahoituslaskelmien tekemiseen. 

LTS-valmennus toteutetaan joko pienryhmätilaisuutena Crazy Townilla tai verkkoyhteyksien kautta. Valmennuksen kesto on kolme tuntia.

Henkilökohtainen neuvonta

Henkilökohtaisessa neuvonnassa käydään luottamuksellisesti läpi sinun yritysideaasi ja suunnitelmiasi. Saat neuvoja yrityksen perustamisvaiheen käytännön toimiin ja ajatteluapua liikeidean hiomiseen kannattavaksi yritystoiminnaksi. Henkilökohtainen neuvonta on hyödyllisintä silloin, kun liikeideasi on jo kirkastunut ja olet tehnyt ensimmäisen version liiketoimintasuunnitelmastasi sekä taloudellisista laskelmista.

Ota meihin yhteyttä niin me ohjaamme sinut juuri sinulle sopivimpaan palveluun tai varaamme ajan henkilökohtaiseen neuvontaan.

Itsensä työllistämisen info

Itsensä työllistämisen info on sinulle, joka pohdit itsesi työllistämistä toiminimiyrittäjänä, ammatinharjoittajana tai kevytyrittäjänä.  Infossa saat perustiedot erilaisista itsensä työllistämisen vaihtoehdoista kuten kevytyrittäjyydestä, y-tunnuksen hankkimisesta ja oman yrityksen rekisteröinnistä. Lisäksi infossa käydään läpi yritystoiminnan käytännön asioita kuten tuloverotusta. Infon jälkeen sinun on helpompi valita oma tapasi itsesi työllistämiseen. 

Itsensä työllistämisen info toteutetaan verkkoyhteydellä. Infon kesto on 1,5 tuntia.

Yrityskauppa-info

Yrityskauppa-info on tarkoitettu kaikille yrittäjyyttä suunnitteleville ja yrityksen ostoa pohtiville. Infossa käydään läpi yrityskauppaan liittyviä teemoja ja se antaa työkaluja edetä suunnitelmissa. Info sopii hyvin myös myyjille teemojen osalta.

Yrityskauppa-info toteutetaan verkkoyhteydellä. Infon kesto on 1,5 tuntia.