Palvelut

Jokainen yritysidea ja henkilö sen takana on uniikki. Myös prosessit idean kehittymisessä ja vaikkapa liiketoimintasuunnitelman laatimisessa ovat yksilöllisiä.

Valitse Yritysidean palvelumuodoista sinulle sopivin tai ota yhteyttä niin autamme sinua valitsemaan sopivimman palvelupolun. Suosimme syksyllä 2020 etäyhteyksien käyttöä yritysneuvonnassa.

Ideapaja

Ideapaja on joko verkossa tai tilaisuutena toteutettava, pienryhmämuotoinen työpaja. Yhden työpajan kesto on 1,5 tuntia. Työpajassa pääset jalostamaan omaa ideaasi eteenpäin.

Autamme tunnistamaan ideasi liiketoimintapotentiaalin ja suunnitelmissasi eteenpäin. Ideapajassa kuulet muiden vastaavassa tilanteessa olevien kokemuksia ja oivalluksia ideoiden kehittämisestä sekä oppimaan niistä.

Ideavalmennus

Ideavalmennus on joko verkossa tai pienryhmätilaisuutena toteutettava liiketoimintasuunnitelman laatimista tukeva valmennus. Sen kesto on kolme tuntia.

Valmennuksessa saat syvyyttä oman suunnitelmasi jalostamiseen. Annamme sinulle perustyökalut, joiden avulla saat varmuutta oman liikeideasi kuvaamiseen kokonaiseksi liiketoimintasuunnitelmaksi.

Henkilökohtainen neuvonta

Henkilökohtainen neuvonta on hyödyllisintä silloin, kun liikeideasi on jo kirkastunut ja olet myös hahmotellut liiketoimintasuunnitelmaasi sekä tehnyt taloudellisia laskelmia.

Ota meihin yhteyttä niin me ohjaamme sinut juuri sinulle sopivimpaan palveluun tai varaamme ajan henkilökohtaiseen neuvontaan.

Sivutoimisen yrittäyyden info

Sivutoimisen yrittäjyyden infossa saat perustiedot erilaisista itsensä työllistämisen vaihtoehdoista kuten kevytyrittäjyydestä ja y-tunnuksen hankkimisesta. Lisäksi käydään läpi yritystoiminnan käytännön asioita.

Infon jälkeen sinun on helpompi valita oma tapasi itsensä työllistämiseen.

Liiketoimintasuunnitelman verkkovalmennus

Liiketoimintasuunnitelman verkkovalmennus on sinun aikatauluihisi mukautuva täysin digitaalisesti toteutettu verkkokurssi, jonka avulla rakennat pala palalta oman yrityksesi liiketoimintasuunnitelman. Verkkovalmennus koostuu kymmenestä etapista matkalla liikeideasta liiketoiminnan käynnistämiseen. Tekemisesi tukena on verkkovalmentaja.

Liiketoimintasuunnitelman verkkovalmennus valmistuu syksyn 2020 aikana.