Yrittäjäosaaminen

Yritysidean neuvontapalvelussa autamme sinua kartoittamaan nykyisen liiketoimintaosaamisesi ja ohjaamme sinua eteenpäin oman osaamisen kehittämisessä. Käytettävissäsi on Gradian koko yrittäjyyden ekosysteemi ja sen osaamisen kehittämisen palvelut.

Yrittäjäosaamisen kehittäminen

Yrittäjyysosaamisen kehittäminen voidaan jakaa kolmeen osa-alueeseen liiketoimintaosaamiseen, jatkuvan kehittämisen osaamiseen sekä yrittäjäpersoonan kehittämiseen. Tästä löydät nopeat työkalut osaamisen kokonaisvaltaisen kehittämisen avuksi. Itsenäisen osaamisen kehittämisen ja esiteltyjen työkalujen lisäksi suosittelemme valitsemaan itselle sopivia opinnollistettuja kokonaisuuksia.

Perustamisopas

Yrityksen perustamisoppaan voit ladata itsellesi pdf-muotoisena. Siihen on koottu kattavasti tietoa yritystoiminnan käynnistämisestä. Henkilökohtaisessa neuvonnassa saat käyttöösi myös oppaan painetun version.

Liiketoimintaosaamisen työkalut

Lataa ensi kopiot ja tallenna ne omalle koneellesi.

Linkistä löydät lisää liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä työkaluja.

Yrittäjän osaaminen 

Liiketoiminnan käynnistämisessä ja kehittämisessä on tärkeää pitää oppimisprosessi jatkuvasti käynnissä. Yrittäjän osaamisen kehittämisen avainkysymykset auttavat sinua alkuun henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen käynnistämisessä. Ajankohtaiset koulutukset tarjoavat apua konkreettisiin osaamistarpeisiin.

  • Avainkysymykset

  • Yrittäjyyden ammattitutkinto  koulutuksen seuraava yhteinen starttipäivä on 21.9.2023 (jatkuva haku).

  • Voit suorittaa myös yksittäisiä tutkinnon osia: 

    • Tuotteistamisen valmennus, syksyllä 2023.

    • Myynnin ja markkinoinnin valmennus, syksyllä 2023.

Yrittäjäosaamisen kehittämisessä kannattaa tutustua laajasti yritystoiminnan eri osa-alueisiin kuten taloushallinnon perusteisiin, verotukseen, digimarkkinointiin tai myynnin johtamiseen.

Tutustu yrittäjäkoulutuksiin: