Perustamisopas apuna yrityksen perustamisessa

Uusi Perustamisopas 2024 alkavalle yrittäjälle on julkaistu! Suuntaa siis verkkosivuillamme osoitteeseen https://yritysidea.fi/yrittajaosaaminen ja lataa omasi vaivattomasti ja maksuttomasti! Saat meiltä painetun oppaan myös henkilökohtaisen yritysneuvontakäyntisi yhteydessä.

Perustamisopas kulkee rinnallasi yrittäjyyden polulla – sieltä löydät tuoreinta tietoa yrittäjyydestä, parhaat vinkit aloittamiseen sekä aitoja käytännön esimerkkejä ja inspiroivia tarinoita jo menestyneiltä yrittäjiltä.

Perustamisopas on toteutettu yhteistyössä uusyrityskeskusverkoston ja sen jäsenyritysten sekä -yhteisöjen kanssa. Se päivitetään kerran vuodessa, joten voit olla varma, että saat siitä ajantasaista tietoa. Perustamisopas 2024 löytyy myös englanniksi ja ruotsiksi.

Muista, että tukea ja neuvontaa yrittäjyyden aloittamiseen saat maksuttomista tapahtumistamme https://yritysidea.fi/tapahtumat Osallistu valmennuksiimme ja  varaa rohkeasti aika henkilökohtaiseen yritysneuvontaan! Ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@yritysidea.fi tai soita p. 014 248 4002 (arkisin klo 9.00-12.00)