Tuotteistamisen valmennuksesta lisää varmuutta yritystoiminnan käynnistämiseen 

Tuotteistamisen valmennuksessa keskitytään yrityksen tuote- ja palveluvalikoiman asiakaslähtöiseen rakentamiseen, hinnoitteluun sekä markkinapotentiaalin selvittämiseen. Sparrauksen tavoitteena on tarjota lisää tietoa ja työkaluja tuotteistamiseen sekä testata omaa yritysideaa käytännössä valmennuksen aikana. Valmennus tukee yrittäjyyttä suunnittelevia tai jo yritystoiminnan aloittaneita vahvistamaan yrityksen tuotteiden ja palveluiden myyntiä. 

Valmennuksessa opit:  

  • Hyvän kaavan tuotteistamisprosessiin 

  • Kehittämään ja kaupallistamaan yrityksesi tuotteita ja palveluita 

  • Selvittämään tuotteiden ja palveluiden markkinapotentiaalin

  • Rakentamaan yrityksellesi sopivan hinnoittelumallin  

  • Testaamaan tuote- ja palveluideoita käytännössä 

  • Innostut toteuttamaan asiakasta kiinnostavaa markkinointia ja myyntiä 

Valmennukseen sisältyy kolme lähipäivää, joista 24.2.2021 ja 25.2.2021 toteutetaan Yritystehtaan palvelumuotoiluvalmentaja Katariina Lahtisen ja yritysvalmentaja Roope Pietilän johdolla. Valmennus päättyy tuoteideoiden pitchauspäivään valintasi mukaan 1.4.2021 tai 19.5.2021. Lisäksi valmennuksen tukena on verkkoaineistot yritystoiminnan tuotteiden ja palveluiden kehittämiseksi sekä henkilökohtainen ohjaaja Henna-Liisa Maljonen. Valmennuksen päätteeksi koostat osaamisesi näytöksi. 

Kysy lisää tai hakeudu 22.2.2021 mennessä ottamalla yhteyttä lehtori Marjoriitta Kauppiseen  marjoriitta.kauppinen@gradia.fi tai puh. 040 341 6422. 

Valmennuksen avulla suoritat näytössä Tuotteistamisen tutkinnon osan (laajuus on 30 osp) Yrittäjän ammattitutkinnosta. Tutkinnon osan koulutusmaksu on 150 €. Halutessasi voit suorittaa myös muita tutkinnon osia. Tutkinnon myöntää Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia.