Tuotteistamisen valmennuksesta lisää varmuutta yritystoiminnan käynnistämiseen tai kehittämiseen!

Tuotteistamisen valmennuksessa keskitytään yrityksen tuote- ja palveluvalikoiman asiakaslähtöiseen rakentamiseen, hinnoitteluun sekä markkinapotentiaalin selvittämiseen. Sparrauksen tavoitteena on tarjota lisää tietoa ja työkaluja tuotteistamiseen sekä testata omaa yritysideaa käytännössä valmennuksen aikana. Valmennus tukee yrittäjyyttä suunnittelevia tai jo yritystoiminnan aloittaneita vahvistamaan yrityksen tuotteiden ja palveluiden myyntiä. Kesto 4 kk – 6 kk.

Valmennuksessa opit:  

  • Hyvän kaavan tuotteistamisprosessiin 
  • Kehittämään ja kaupallistamaan yrityksesi tuotteita ja palveluita 
  • Selvittämään tuotteiden ja palveluiden markkinapotentiaalin
  • Rakentamaan yrityksellesi sopivan hinnoittelumallin  
  • Testaamaan tuote- ja palveluideoita käytännössä 
  • Innostut toteuttamaan asiakasta kiinnostavaa markkinointia ja myyntiä 

 

Valmennukseen sisältyy kolme lähipäivää, joista 23.2.2022 ja 24.2.2022 toteutetaan Yritystehtaan palvelumuotoiluvalmentaja Katriina Lahtisen ja yritysvalmentaja Roope Pietilän johdolla. Valmennus päättyy tuoteideoiden pitchauspäivään valintasi mukaan 31.3.2022 tai 19.5.2022. Lisäksi valmennuksen tukena on verkkoaineistot Moodlessa yritystoiminnan tuotteiden ja palveluiden kehittämiseksi sekä henkilökohtaista ohjausta tarpeen tullen. Valmennuksen päätteeksi koostat osaamisesi näytöksi. 

Kysy lisää tai hakeudu 31.1.2022 mennessä ottamalla yhteyttä henkilöön:  timo.pihlajamaki@gradia.fi 

Valmennuksen avulla suoritat näytössä Tuotteiden ja palvelujen kehittämisen - tutkinnon osan (laajuus on 60 osp) Yrittäjyyden ammattitutkinnosta. Tutkinnon osan koulutusmaksu on 150 €. Halutessasi voit suorittaa myös muita tutkinnon osia. Tutkinnon myöntää Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia.