Vauhtia yrittäjyyteen - yrittäjien verkostoitumistilaisuus 15.11.2023

Tervetuloa Vauhtia liiketoimintaan- tapahtumaan keskiviikkona 15.11.2023 klo 13.30 Crazy Townille (Kauppakatu 39, Jyväskylä)
Tämänkertaisessa aiheessa pureudutaan kilpailuetuun

Vauhtia liiketoimintaan -tapahtuma on tarkoitettu niille, jotka haaveilevat yrittäjyydestä sekä niille, jotka ovat astuneet yrittäjyyden polulle ja haluavat varmistaa yritystoimintansa vankan kasvun. Tapahtuma tarjoaa osallistujille tilaisuuden kuulla asiantuntijanäkemyksiä, saada käytännön neuvoja ja luoda arvokkaita yhteyksiä niin palveluntarjoajiin kuin muihinkin yrittäjiin. Kuinka moni yritys todella erottuu joukosta? Vain harvat, 1-3 %, onnistuvat välttämään kilpailun sudenkuopat ja nousevat esiin alansa kärkiniminä. Tämänkertaisessa Vauhtia Yrittäjyyteen -tapahtumassa pureudutaan näihin haasteisiin.

Tule mukaan oppimaan, kuinka löytää ja hyödyntää oma kilpailuetusi! Esiintyjämme, arvostettu Markku Vierula, on kokenut yrittäjä, konsultti ja innovatiivinen tietokirjailija. Markku ei vain jaa teoriatietoa vaan tarjoaa konkreettisia työkaluja ja strategioita, jotka ovat auttaneet lukuisia suomalaisia yrityksiä saavuttamaan menestystä. Hänen oivalluksensa ovat käytännönläheisiä, ja hän käyttää eläviä esimerkkejä todellisista yrityksistä valottaen polun kohti markkinoiden huippua. Markku lupaa, että hänen innostava esityksensä sytyttää kuulijoissa palon ja intohimon yrittäjyyteen. Hänen käsikirjansa "Löydä kilpailuetusi" on ainutlaatuinen teos niin kotimaassa kuin kansainvälisesti, ja se toimii monelle yrittäjälle oppaana kohti menestyvämpää tilaisuutta.

Tule paikan päälle verkostoitumaan, oppimaan ja ottamaan askelia kohti yrityksesi kirkasta tulevaisuutta. Tapahtumassa ovat mukana myös: Crazy Town Jyväskylä, Jyväskylän työllisyys- ja elinkeinopalvelut, Keski-Suomen TE-toimisto ja K-S Yritysidea. Varaa paikkasi nyt ja tee askeleita menestyvän yritystoiminnan suuntaan. Nähdään tapahtumassa!

📍 Tapahtuman sijainti: Crazy Town Jyväskylä, Learning Cafe.
Kulku tilaisuuteen tapahtuu Väinönkatu 9 kautta. Learning Cafe sijaitsee Yliopiston apteekin ja Terveystalon välissä ja sen tunnistaa isoista Learning Cafe / Crazy Town ikkunateippauksista. 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: https://www.businessjyvaskyla.fi/tapahtumat/vauhtia-liiketoimintaan-yritt%C3%A4jien-verkostoitumistapahtuma