Yrittäjätarina: Atte Kukkonen, GYM08

Laadi suunnitelmat ja etene määrätietoisesti.

Päätös hypätä hyväpalkkaisesta vuorotyöstä yrittäjäksi ei ollut minulle helppo. Kuitenkin poikani syntymän jälkeen kesällä 2020 päätin, että en halua jatkossa olla enää öitä ja juhlapyhiä töissä, vaan mieluummin vietän ne perheeni kanssa, ja kuntosaliyrittäjänä tämä olisi mahdollista.

GYM08 Jyväskylä yrittäjä Atte Kukkonen aloitti toimintansa 1.4.2021. Kuntosalipalveluiden lisäksi yritys tarjoaa täydet PT-palvelut ja tiloissa toimii myös hieroja. Toimitilat sijaitsevat Jyväskylässä osoitteessa Cygnaeuksenkatu 3.

Kuntosalin perustaminen on ollut minun haaveenani koko treeniurani ajan, ja kesällä 2020 asiat alkoivat realisoitua pikkuhiljaa. Tein suunnitelmat, ja aloin toteuttamaan sitä määrätietoisesti. Selvitin kuntosalilaitteiden hintaa ja kartoitin toimitiloja. Syksyllä 2020 sopiva tila löytyi ja teimme vuokrasopimuksen ja tilasin laitteet suomalaiselta Ironfit-yritykseltä.

Aten vinkit alkavalle yrittäjälle:

  • Ota kaikki vinkit vastaan mitä muilta yrittäjiltä saat
  • Panosta markkinointiin! Hyväkin bisnesidea saattaa kaatua mainostuksen puutteeseen.

* Yrittäjätarinat ovat osa Keski-Suomen Yritysidean viestintäkampanjaa, jonka tavoitteena on nostaa esille keskisuomalaisia alkavia yrittäjiä ja heidän vinkkejä muille yrittäjyyttä suunnitteleville.