Yrittäjätarina: Seppo Väliheikki, Brand Team Finland Oy

Yrittäjyys on uskallusta lähteä tekemään

 

Itselleni on ollut melko selvää jo opiskeluajoista, että haluan toimia yrittäjänä. Yrittäjyydessä minua on aina kiinnostanut vapaus luoda ja toteuttaa itselle omaa juttua, sekä tarjota omalla osaamisella lisäarvoa toisille yrittäjille. Haluan myös työllistää hyviä tyyppejä meille töihin. 

Seppo Väliheikki on 26 -vuotias markkinointitoimisto Brand Team Finland Oy:n toimitusjohtaja ja  yrittäjä. Yritys on perustettu lokakuussa 2020 ja alkuvuodesta yritykseen palkattiin ensimmäinen työntekijä markkinointipäällikkö Kanerva Jääskeläinen. Yrityksen tavoitteena on tarjota yrityksille kokonaisvaltaista markkinointipalvelua suunnittelusta toteutukseen.

Totesin itselleni: Jos en tee tätä nyt, en tee sitä koskaan.

Aikaisemmassa työssään hän huomasi, että markkinointiala erikoistuu koko ajan pienempiin alakategorioihin, jonka vuoksi yrityksillä on monia yksittäisiä kumppaneita toteuttamassa mainontaa. Erityisesti PK-yrityksissä markkinoinnin kokonaisuuden hanskaaminen eri kumppaneiden kanssa on työlästä, joten kokonaisvaltaista palvelua tarjoavalle toimialle on kysyntää. Brand Team Finland Oy toimii yritysten luotettavana kumppanina markkinoinnissa ja mainonnassa.

Sepon vinkit alkavalle yrittäjälle:

  • Uskalla – kaikki lähtee uskalluksesta.
  • Luota ja älä luota - Luota omaan osaamiseen ja visioon. Muista myös, että varsinkin alussa moni ihminen haluaa kannustaa sinua antamalla sinulle lupauksia, jotka eivät välttämättä aina toteudu. Älä siis laske muiden varaan vaan rakenna yritystoimintasi täysin oman juttusi varaan.
  • Tee yhteistyötä – etsi lähellesi hyviä sinua fiksumpia tyyppejä, joilta voit tarvittaessa pyytää neuvoa seuraavaan askeleesi.

 

* Yrittäjätarinat ovat osa Keski-Suomen Yritysidean viestintäkampanjaa, jonka tavoitteena on nostaa esille keskisuomalaisia alkavia yrittäjiä ja heidän vinkkejä muille yrittäjyyttä suunnitteleville. 

Tiedostot
Tiedosto